Evaluari Riscuri

Evaluarea de risc reprezinta procesul prin care se identifica elementele ce pot genera incidente de securitate. Oferim evaluari de risc in Sibiu, conform prevederilor legislative in vigoare. Evaluarea de risc in Sibiu se materializeaza prin documentatia intocmita in cadrul procesului standardizat de management al riscului si se revizuieste cel putin o data la 3 ani,  are o valabilitate de 3 ani, perioada in care evaluatorul raspunde si reprezinta lucrarea in fata organelor competente de control.

1 iulie 2018 este termenul-limita pana la care toate firmele trebuie sa aiba realizata analiza de risc la securitatea fizica!

Siguranța companiei dumneavoastră se realizeaza prin efectuarea unei evaluari de risc la securitatea fizica, în baza careia se vor stabili cerintele, măsurile și mecanismele de securitate pentru sistemul ce urmeaza a fi implementat, de ordin tehnic, tehnologic si operațional.

Ce avantaje vă poate aduce o evaluare de risc in Sibiu?

Evaluarea de risc la securitatea fizică nu este doar o obligație impusă de lege, evaluarea de risc are si avantaje . O evaluare de risc bine executată iti poate aduce avantaje materiale ,un plus de imagine sau îți poate salva viața.

Suntem alături de dumneavoastră  permanent și găsim cea mai bună modalitate prin care soluția de securitate aleasă să fie corect implementată. În acest fel, scopul nostru comun va fi îndeplinit.

Echipa noastră este formată din specialiști cu o experiență de peste 17 ani în securitatea fizică și electronică, ce furnizează servicii de evaluare riscuri in Sibiu la securitatea fizică

 

Legitimeaza evaluatorul la momentul vizitei si nu te lasa pacalit de un pret mic aparent atractiv dar care se va dovedi un pejudiciu in momentul in care Analiza de Risc va avea masuri de securitate exagerate care va vor depasi bugetul alocat, sau mai grav cand Raportul de analiza este anulat de organele competente.

 

Conform legii, pentru categoriile de unitati care au definite cerinte minimale in Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 301/2012, cu excepţia infrastructurilor critice, evaluarea si cuantificarea gradului de risc asociat unităţii se fac prin determinarea unei valori numerice atasate obiectivului evaluat

Grila de evaluare specifica obiectului de activitate al unitatii beneficiare se completeaza pentru situatia in care riscul a fost tratat, iar nivelul acestuia se incadreaza in domeniul riscului acceptabil.

Evaluarea de Risc la securitatea fizica in Sibiu

  • Evaluarea de risc la securitatea fizica este documentul prin care un specialist analizeaza si stabileste de ce anume este nevoie pentru ca paza obiectivelor tale sa acopere toate vulnerabilitatile acestuia in fata hotilor.
  • Raportul de evaluare este instrumentul prin care evaluatorul de risc la securitate fizica iti comunica concluziile analizei de securitate
  • Toate societatile comerciale sunt obligate sa contacteze un evaluator care sa realizeze analiza de risc la securitate fizica, aceasta urmand a fi efectuata pentru toate si fiecare dintre obiectele de activitate active si sediile pe care firmele le au conform legii.
  • Firmele infiintate dupa 2012 trebuie sa aiba implementata Analiza de risc.
  • Firmele infiintate inainte de aparitia HG 301/2012 trebuie sa implementeze Analiza pana in Iunie 2017.
  • Incalcarea prevederilor din legislatia specifica privind elaborarea si implementarea analizei de risc la securitatea fizica constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 5.000 la 10.000 RON.

CE ÎȚI OFERĂ EVALUAREA DE RISC LA SECURITATE FIZICĂ?

Definirea parametrilor

Definirea parametrilor interni si externi care genereaza riscurile la securitatea fizica a unitatii.

Grila de evaluare

Grila de evaluare, specifica obiectului de activitate.

Analiza riscurilor

Analizarea riscurilor la securitatea fizica.

Identificarea riscurilor

Identificarea tuturor riscurilor, zonelor de impact, evenimentelor si cauzelor riscului, precum si a potentialelor consecinte.

Intocmirea raportului

Intocmirea Raportului de evaluare si tratare a riscurilor la securitatea fizica.

Garantia pe satisfactie!

Garantam satisfactia unei evaluari de succes.