Termeni si conditii

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Confidentialitatea datelor personale
Analiza-riscuri.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, si adresa de email.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre analiza-riscuri.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a contacta utilizatorul.

Copyright
Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate
Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
• neplacerile create de intreruperea accesului la site datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
• continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in site.

Dispozitii finale
Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

• Email: office@analiza-riscuri.ro
• Tel: +40 723 382 852
• Mobil: +40 723 382 852